Het bedrijf

Het bedrijf

AVS-Europe is een internationaal advies- en makelaarskantoor met vestigingen in Frankrijk en Roemenië.

De buitenlandse activiteiten zijn in 2005 aangevangen door Johan van der Slikke, eigenaar van kantoor “vanderSlikkerentmeesters “ te Ellemeet (Zld).

Aanvankelijk waren de buitenlandse activiteiten onderdeel genoemd rentmeesterkantoor, maar voor een geldige licentie in Frankrijk werd de Franse makelaardij “AVS France” opgericht.

In 2012 kocht Johan van der Slikke de Franse makelaardij GPFA -Tours aan, en daarbij ook de medewerkers.

De grotere makelaardij AVS France-GPFA bemiddelt en adviseert sindsdien bij aan- en verkoop van onroerend goed in heel Frankrijk.

Johan participeerde ook succesvol in de Engelse onroerend goed markt. Echter, door de snel stijgende grondprijs in de UK werd deze activiteit al snel minder interessant.

Anders ging het met de ontwikkelingen in Oost-Europa. De aantrekkelijke grondprijzen in Bulgarije en vooral Roemenië zette Johan van der Slikke er toe aan om ook daar een eigen activiteit te starten onder de naam “AVS Rumania”. Vanuit de zetel in Timisoara wordt Roemeens onroerend goed verhandeld en beheerd door deskundige medewerkers.

In 2016 reorganiseerde Johan van der Slikke zijn gehele organisatie , en werden de buitenlandse vestigingen in Frankrijk en Roemenië zelfstandige vennootschappen onder zijn leiding.

Per 1 januari 2020 besluiten de rentmeesterkantoren Van der Slikke en Van Hoven & Oomen om samen verder te gaan.

De buitenlandse vestigingen in Frankrijk en Roemenië blijven onder beheer van Johan van der Slikke en gaan samen verder onder de naam AVS-Europe.