Emigratie naar Frankrijk of Roemenië

Emigratie naar Frankrijk of Roemenië

Wie toe is aan een nieuwe uitdaging en zijn agrarische toekomst wil uitbouwen in het buitenland is bij AVS-Europe aan het juiste adres! Voor emigratie naar Frankrijk of Roemenië beschikt AVS-Europe in Frankrijk over makelaarskantoor AVS-France en in Roemenië over makelaarskantoor AVS-Rumania.

Beide kantoren zorgen voor een doorlopend aanbod van voornamelijk melkvee- en akkerbouwbedrijven. Ook voor de vleesveehouderij is er aanbod in beide landen.
Medewerkers van de buitenlandse kantoren kennen de wet- en regelgeving in hun land. Zij volgen de ontwikkelingen op de grondmarkt op de voet.
Aan geïnteresseerden bieden zij de juiste ondersteuning bij het zoeken en aankopen van onroerend goed.
Het aankoopproces begint met informatie en oriëntatie. Een vervolgstap kan zijn; het uitbrengen van een bod en het opstellen van het koopcontract. Pas als alles in orde is volgt het tekenen van een koopakte inclusief het regelen van de pacht en subsidierechten. Dit proces vereist zowel in Frankrijk als in Roemenië kennis en ervaring. Aankopen zonder professionele hulp is voor beide landen sterk af te raden.

Roemenië:

Voor info over aan- en verkoop in  Roemenië en het actuele aanbod belt u het best rechtstreeks met de heer Johan van der Slikke, 0031-653320663 of stuur een e-mail naar slikke@avs-europe.nl   

Ook kunt u over Roemenië contact opnemen met het secretariaat van AVS-Europe: 0033‑238 75 43 98.

Frankrijk:

Boeren die zich in Frankrijk willen vestigen worden vanaf het begin van het proces ondersteund door de emigratiebegeleider. De emigratiebegeleider inventariseert uw wensen en geeft voorlichting over uw mogelijkheden in Frankrijk. Hij kijkt naar passend aanbod in Frankrijk, regelt het contact met AVS-France en organiseert eventuele bezichtigingen. In een later stadium assisteren Nederlands sprekende medewerkers ter plaatse de koper samen met het secretariaat van AVS-Europe. De emigratiebegeleider blijft het hele proces uw aanspreekpunt.

De emigratiebegeleider, de heer Leo Dorresteijn, is deskundig op het gebied van de Nederlandse landbouw maar heeft ook de benodigde kennis over Frankrijk. Hij is het aanspreekpunt voor iedereen die vragen heeft over mogelijkheden in Frankrijk. U kunt informatie kunt informatie verkrijgen per e-mail:  dorresteijn@avs-europe.nl of bel 0031‑622 54 44 84.

Ook kunt u over Frankrijk contact opnemen met het secretariaat van AVS-Europe: 0033‑238 75 43 98.

Emigratie naar Frankrijk of Roemenië